Hverdagen med IBS

Selv om irritabel tarm ikke udvikler sig til en alvorlig sygdom, er det alligevel et alvorligt problem. Hvis du oplever, at hverdagslivet er svært at håndtere og at omgivelserne ikke forstår hvor krævende det kan være at have IBS, er du ikke alene.

Heldigvis bliver det stadigvæk enklere for mange at kontrollere symptomerne, sådan at kampen mod IBS ikke bliver det eneste som præger hverdagen. Stikordet er regelmæssighed og gode rutiner. 

Hverdagsråd – sådan håndterer du arbejde og fritid med IBS

Undgår du situationer i hverdagen på grund af IBS – arbejdsmøder, træning eller idræt med børnene? Du er ikke alene. Heldigvis findes der gode råd, der kan hjælpe dig. IBS forsvinder ikke, men det er muligt at have gode hverdage.

Hverdagsmad – opskrifter, der hjælper i hverdagen

Mange oplever, at hverdagslivet bliver bedre ved at følge nogle simple råd. Måltider til faste tider og ro omkring måltiderne er gode vaner. Her finder du kvalitetssikret information om FODMAP-diæten og links til opskrifter uden madvarer med højt indhold af FODMAP.

Træning gør hverdagen med IBS bedre

Mange synes, det er svært at nå alt – fra arbejde til sociale aktiviteter. Men forskning viser, at hvis man afsætter tid til at træne, har det god effekt mod IBS-symptomer. Læs mere om forskningen og få nogle simple træningsråd.

Otte uger med Alflorex® mod IBS

Vi ved, at oplevelsen af ​​IBS er personlig. For at høre, hvordan Alflorex® fungerer, bad vi Anniken, Kristoffer og Vibeche om at teste i otte uger og give os ærlige feedback undervejs.